SZABÁLYZAT

Köszönjük, hogy megosztod velünk munkád gyümölcsét arról, hogy a Festék Bázis Zrt., (9545 Jánosháza, Külterület Hrsz: 027/21. Cégjegyzékszám: 18-10-100739, a továbbiakban Festék Bázis) termékeit használod.

Hozzánk eljuttatott, az általad készített fotó (a továbbiakban “Tartalom”). A Tartalmat a hozzájárulásoddal meg kívánjuk osztani a https://www.festekbazis.hu/hu/ oldalon. Amennyiben kipipálod a szabályzat elfogadását, azzal beleegyezel a jelen felhasználási feltételekbe (a továbbiakban “Felhasználási Feltételek”) és engedélyezed, hogy a Tartalmat a Festék Bázis felhasználja az alábbi feltételek szerint.

1. Nem kizárólagos, ingyenes, egész világra kiterjedő, időben nem limitált engedélyt adsz a Festék Bázis-nak, hogy a Festék Bázis a Tartalmat weboldalain közzé tegye, azokat marketing célból használja és ebből a célból a Tartalmat nyilvánossághoz közvetítse. A Tartalmat ettől az engedélytől függetlenül továbbra is szabadon felhasználhatod, annak vagyoni jogai Nálad maradnak.

2. Hozzájárulsz ahhoz, hogy a Tartalomban szereplő személyes adataidat a hozzájárulásod alapján a Festék Bázis felhasználja az 1. pontban megfogalmazott célból határozatlan ideig, de legkésőbb a hozzájárulásod visszavonásáig. Az adatkezelés során automatikus döntéshozatal, vagy profilalkotásra nem kerül sor. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogaidról és az adatkezeléssel kapcsolatos körülményekről a Festék Bázis Adatvédelmi Szabályzata további részletes információkat tartalmaz, amely az alábbi linken érhető el: https://www.festekbazis.hu/hu/online-vasarlas/adatvedelmi-nyilatkozat

3. Kijelented és szavatolod, hogy az általad előállított Tartalom jogosultja és a Tartalom jelen feltételek szerinti felhasználása nem sérti harmadik fél jogait. Amennyiben a Tartalomban rajtad kívül más is szerepel, kijelented és szavatolod, hogy a Tartalomban szereplő összes személytől beszerezted a szükséges hozzájárulásukat és őket a jogszabályoknak megfelelően tájékoztattad a felhasználás körülményeiről.

4. Kijelented, hogy a jelen Felhasználási Feltételek szerinti felhasználás teljes mértékben ingyenes és a Festék Bázis sem neked, sem harmadik fél részére nem tartozik semmilyen fizetési kötelezettséggel, vagy egyéb ellenérték szolgáltatásának a kötelezettségével a felhasználásért cserébe.

5. Kijelented, hogy a Felhasználási Feltételekben foglalt rendelkezéseket elolvastad és megértetted. Jelen Felhasználási Feltételekre a magyar jog irányadó.

6. Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy a fenti engedélyt, vagy hozzájárulást vissza kívánod vonni lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Teljes név: Festék Bázis Zrt.
Székhely és levelezési cím: 9545 Jánosháza, Külterület Hrsz: 027/21
Email cím: office@festekbazis.hu